Varumärke

18 Plus Tjejer

Bästsäljare

Rea! Afrodites Vänner - Svensk Extrem, Porrfilm Visa större

Afrodites Vänner

mx13811

Afrodites Vänner är ett hemliga sällskap som tillgodoser överklassens sexuella önskemål.

Svensk Extrem »

2 för 198 kr »

Mer detaljer

Fåtal i lager

119 kr

-30 kr

149 kr

Mer information

Det hela tog sin början förra måndagen, Peter Versén, under något oklara omständiheter, hastigt avled på en massageklinik i grannlandet.
Som familjens Verséns advokat och gode vän föll det på min lott att ordna det praktiska. Den enda kända arvingen var Verséns systerson Piter Wollsén. Han anlände till Villa Klitten tillsammans med sin vackra fästmö Madelene von Knoll, en mycket förtjusande kvinnamåste jag säga.
Jag tog dem på en rundvisning runt ägorna. Allt verkade till belåtenhet. Båda var väldigt intresserade av att få flytta in. Särskilt Madelene, som blev stormförtjust i den smakfulla inredningen. Vi bestämde att vi skulle höras under veckan.
Föga anade de, vad som väntade i Per Verséns testamente - Advokat Karl Gyllenstråle.

Afrodites vänner är det hemliga sällskap, vars verksamhet går ut på att tillgodose överklassens sexuella önskemål. I denna film får vi en inblick i hur det går till, när den svenska societeten förlustar sig.

- Speltid: 1 tim 30 min
- Antal diskar: 1
- Bildformat: 4:3 Fullscreen (1.33:1)
- Land/Område: Sverige
- Språk: Svenska
- Text: Svenska, Danska, Finska, Norska

- Medverkande: Darla Jensen, Jens HP, Vanessa Blond, Mia Lund, Michelle Andersen, Alexandra, Samson Biceps, Clabbe Fjong, MR H, MR Y, Åke Gustavsson, m.fl.

- Regi: Erik Fisher

30 andra produkter i samma kategori: